De Mini Fungi Factory

Het duurzame verhaal van jouw bedrijf of organisatie vertellen


Op locatie paddenstoelen kweken? Dat kan in de Mini-Fungi-Factory!

Met deze mobiele oesterzwammen kwekerij kweek je op locatie, wekelijks, 2 tot 3 kilo oesterzwammen. De grondstof voor deze heerlijke paddenstoelen is het koffiedik uit jouw bedrijf. Heerlijk voor de pasta funghi in je bedrijfsrestaurant, of om thuis te verwerken in een lekkere risotto.

Deze kast is ongeveer 1 m2 groot en 2 meter hoog. In de kast gaat wekelijks koffiedik van 1000 kopjes koffie, zo’n 15 liter. Er groeien zo’n 2 á 3 kilo oesterzwammen per week uit. Daarnaast vertelt de Mini Fungi Factory het verhaal van circulaire economie, zichtbaar en op locatie.

Wij komen de kast brengen en geven een demonstratie workshop waarin je alles leert over de kast. Je krijgt alle benodigdheden van ons. Je kan de kast aanschaffen voor 3000 euro of je huurt hem voor 200 euro per maand (minimaal 2 jaar).

Geen zin of tijd om de kast onderhouden? Er is zelfs een kast* met zwam-garantie te koop. Voor 400 euro per maand garanderen wij jou maandelijks verse paddenstoelen, gekweekt op je eigen koffiedik.

Wij helpen jou om het duurzame verhaal van je bedrijf te vertellen. In overleg met jou zetten we jouw duurzame verhaal op de kast.

*alleen in Utrecht en directe omgeving.

0