Elkaar ontmoeten


Je kunt ons op allerlei manieren ontmoeten. We bieden op maat gemaakte bedrijfsborrels, teamuitjes, workshops, presentaties, bedrijfsbezoeken etc aan. Alles wat je maar kan bedenken, samen kunnen we er een mouw aan passen. Hieronder staan een paar van onze mogelijkheden. Staat je wens er niet tussen? Mail dan naar info@fungifactory.nl met waar je op zoek naar bent en wat je budget is.

Workshops&borrel

Zelf leren hoe je oesterzwammen kan kweken?

Wij organiseren workshops op onze eigen locatie, maar ook bij festivals of andere evenementen. Daarnaast hebben we onze Fungi Friday middag borrel waar je onder het genot van een drankje en hapje bij ons langs kan komen. We leiden je rond op onze kwekerij en vertellen ons verhaal en nemen je mee in onze missie.

Klik hier voor een overzicht van onze evenementen. Hou ook onze Facebook en Instagram pagina´s in de gaten voor aankomende evenementen.

Bedrijfsbezoek of teamuitje

Wil je op informele wijze inspiratie opdoen over duurzaamheid binnen je organisatie en in je persoonlijke omgeving? Heb je zin om te zien hoe wij oesterzwammen kweken op koffiedik en elke dag werken aan een gezonde stad zonder afval?

Wij verzorgen bedrijfsbezoeken op maat.  We kunnen een je een dagdeel volledig ontzorgen met een mooi programma inclusief borrel en eten. Gewoon een paar uur praktische inspiratie opdoen kan ook.

Meer weten? Stuur ons een mail met jullie wensen en we gaan voor je aan de slag.

Presentatie

Wil je dat wij bij jou langskomen?

Wij vertellen graag ons verhaal bij jouw bedrijf of evenement en nemen je mee met onze missie. We kunnen je collega’s of bezoekers meenemen in het verhaal van de circulaire toekomst, laten zien hoe wij dat invullen en meedenken hoe jullie bedrijf meer kan doen met bedrijfsafval, inkoopbeleid en MVO-beleid.

Stuur ons een mail of bel 0627044985 om meer te weten te komen.

 

Lees hier de reactie van de Rabobank op hun bedrijfsbezoek
“Fungi Factory heeft ons volledig ontzorgd, door een mooi programma samen te stellen, met gave locatie, workshop en een heerlijke borrel met lokale hapjes en biertjes! In onze eigen GROW kit groeien we nu zelf onze Oesterzwammen. Kortom, een échte belevenis vol met inspiratie, maar ook niet te vergeten in een ontzettend goede sfeer. Een aanrader voor elk team dat op een informele wijze wil ervaren hoe het thema duurzaamheid binnen de eigen organisatie en in ieders persoonlijke omgeving het verschil kan maken. Dat allemaal op een prachtige locatie in de Botanische Tuinen. Janneke van Raak, Manager FR&R, Rabobank”
0